Pages

Tuesday, 28 August 2012

keja kahwin assalamualaikum, hahahaha,kahwin bukan aku yang kahwin tapi my friend yang kawin ,my friend kawin muda umur dia 20 tahun .......mudakan tapi bukan nak cerita pasal kawin muda tapi pasal gambar-gambar kahwin dia yang sweet,cute dan cantik sangat ,geram tengok ,nak dijadikan cerita hari tu tengah waktu rehat keja tiba-tiba mesej masuk rupa-rupanya my friend mesej sebab nak minta gambar masa akad nikah dia hari,jadi eina balas datanglah ambik (maksud eina kena datang ambik dekat tempat keja )tapi disebabkan masing-masing sibuk keja jadi tertangguh berminggu-minggu ,akhirnya........ yeyyeyeye,,,,,,,,,,dapat tengok gambar masa wedding dia sebab masa pergi wedding hari pengantin dah nak bertolak ke rumah penggantin lelaki sebab my friend yang lain sibuk merias muka ,almaklumlah nak pergi kenduri kena la molek sikit,so beberapa hari selepas my friend datang dekat tempat keja eina jadi dapatlah tengok gambar yang sweet masa majlis kahwin my friend,so sekarang tengah edit nak buat video mula-mula buat bukan main lagi sampai pukul 2-3 pagi tapi tiba-tiba my mouse rosak jadi sekarang slow sikit sebab mouse dekat komputer rosakkkkk.......ni salah satu gambar kahwin my friend maaf x blh ltk semua yang lain tak sesuai untuk tontonan umum..hehhehe
harap-harap dapat siapkan jugak video tu tahun ni.......amin

No comments:

Post a Comment