Pages

Monday, 12 November 2012

salam






hai semua apa khabar saya tahu saya budak baru belajar nak masuk dunia blog harap siapa-siapa yang baca blog ni bagilah teguran andai ada silap dan salah,hari ni saya nak bagitahu semua yang saya dah mula bekerja ,kerja apa?kat mana?mesti semua tertanya -tanya kan saya hanya seorang penjawat awam yang berkerja di sekolah di daerah pendang ,nanti kalau ada masa eina ceritakan hari ni eina nak bagitahu yang eina sebenarnya belajar ambil bidang seni alih-alih kena kerja berlainan bidang ,mula-mula  rasa tak bersemangat je,rasa macam nak lari tapi apa beh buat kita hanya merancang tapi  tuhan yang menentukan ,walaupun pada mulanya hati menolak namun eina cuba reda dengan apa yang berlaku ,harap sangat eina mampu laluai semua ini.,,,,,bekerja di luar bidang yang dipelajari apa perasaan semua ,kalau ada pengalaman boleh kongsi dengan eina ,moga-moga boleh eina jadikan panduan.........













ya allah aku tahu aku hanya manusia biasa yang tak pernah berasa puas dengan nikmatmu ,namun harap janganlah kau jauhkan aku dari rasa bersyukur  diatas nikmat kurniaanmu,amin

Friday, 2 November 2012

salam,lama dah tak post apa-apa kat sini almaklumlah sibuk nak mulakan kehidupan baru sebagai seorang kakitangan kerajaan ,ni pun rasa letih lagi balik dai kursus dekat hotel vistana penang walaupun cuma deengar taklimat tp badan tetap rasa letih ,walaupun letih ada yang seronoknya dapat jumpa kawan ramai .dapat berkenalan dengan kawan baru dan tambah lagi kawan iena .......hehehehehehe,dan my frist friends yang aku jumpa ialah.........me dan farah atikah