Pages

Wednesday, 27 June 2012

salam,mmmmm nak cerita apa ye ,eina tahu eina x pandai nak menulis mcm blogger yg lain ,eina akan update blog ina tentang kisah yang menyedarkan eina yang apa yang buat eina sedar yang setiap orang mempunyai pandangan yang berbeza dan perpisahan itu membuat eina sedar tentang segala-galanya........ ok sekarang bulan syabaan x lama lagi ramadan kan ,semua orang dah buat persedian ke?tapi eina x buat apa persdiaan pun eina cuma berniat untuk tambahkan pahala....... ramadan yang dinanti bakal menjelma jadi cubalah kita memperbanyakkan amalan di bulan ramadan nanti........alhamdullilah "buatlah sesuatu kerja atau suruhan dengan penuh keikhlasan kerana apabila sifat ikhlas tersemat kita akan berasa tenang melakukannya tanpa mengharapkan balasan ......."

Sunday, 24 June 2012

test........arhhhhh apa dah jadi ni,tu yg malas nak buat blog pening ............

Saturday, 23 June 2012

singgah sekejap

salam ,baru2 nak update blog lama sgt dah x menjengah di sini ,moga kalian be happy .....post ni untuk sahabat ku disini....... have a good day.....