Pages

Wednesday, 26 June 2013

tips nak hilangkan jerawat cara aku ............

salam,bwu balik dari kursus fail dekat sintok ......
mood letih tak habis lagi tapi nak story jgk hari ni ........
 hari ni saja2 nak kongsi ilmu ,tak salahkan nak kongsi yang penting ilmu tu yg membawa kebaikan
 so tips ina nak hilangka jerawat cara lama iaitu menggunakan serbuk kulit kayu manis dan bedak sejuk ....

ha .......nak buat macam mana???ni caranya
mula2 kisar atau tumbuk kulit kayu manis hingga menjadi serbuk lepas tu
ambil bedak sejuk campurkan dua2 bahan ni dengan air mineral
lepas tu sapulah ke muka 
biarkan ia kering  dan bilas,,,,,
kulit akan rasa segar dan keesokkannya jerawat akan mula kecut dan hilang.......

cara kedua pula ialah cara moden 
iaitu tuan,puan atau cik haruslah ke guardian untuk 
dapatkan benda ni ......

x mahal pon rasanya ,sowy dah lama beli tak ingat dah berapa ......
kesannya ok la ,,,,kna tahan pedih sikit
ina pakai tujuh hari berturut-turut lepas tu selang seminggu bwu pakai balik....
sebab itu arahan yg diberi dalam kotak ...
tapi kena berhati-hati mungkin seetangah kulit tak sesuai ,so untuk kepastian dapatkan nasihat doktor anda

akhir coretan buatlah keputusan yang bijak ......

yeeeeeeeeeeeeee





lepas ni nak kongsi resepi kuih raya  lau nak sila like ..........hehehhehehe
bye ......

No comments:

Post a Comment