Pages

Friday, 2 November 2012

salam,lama dah tak post apa-apa kat sini almaklumlah sibuk nak mulakan kehidupan baru sebagai seorang kakitangan kerajaan ,ni pun rasa letih lagi balik dai kursus dekat hotel vistana penang walaupun cuma deengar taklimat tp badan tetap rasa letih ,walaupun letih ada yang seronoknya dapat jumpa kawan ramai .dapat berkenalan dengan kawan baru dan tambah lagi kawan iena .......hehehehehehe,dan my frist friends yang aku jumpa ialah.........me dan farah atikah

No comments:

Post a Comment